Brunilda Lala

Të gjithë kemi nevojë të arratisemi dhe të jemi vetëm, me veten në disa momente.

Mirësevini në qoshen time, ku ndonjë fjalë mund të prekë shpirtin tuaj. 

Dedikuar çdokujt që më frymëzon. 

 

Bruna. 

 

There are 4 comments .

  1. I ndjerë e i shkruar me zemër çdo varg, çdo rresht i publikuar në këtë qoshkëzën tuaj Brunilda, prek vërtet deri edhe cepat e shpirtit… Faleminderit. Suksese!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *